Hi! It’s me again.

Hahahaha. Entah keberapa kali aku cuba tulis blog. Harap yang ni akan jadi. Blog blog yang lama semua lupa password, end up cerita situ biar la situ. Takpe kita start baru je. Selalu orang cakap kita buka buku baru, tapi ni kita buat blog baru. Yeaahaa!

Ok. Salam semua, aku Hana, ada orang kenal aku sebagai Ateh. I’m a mother of two beautiful sweet kids, Rayyan and Reezqy. Kalau ada rezeki mungkin akan bertambah. hikkkk~

I own a business with my husband since 2016. Aku dibesarkan di Puchong, kahwin dengan orang Kajang, then pindah Damansara, and now back to Puchong! And my kids pula membesar di sini.

In this blog, aku akan share most of pengalaman dalam hidup aku (yg mana aku ingat), apa yang membentuk siapa aku pada harini. Banyak sangat. Orang cakap pengalaman tu mengajar. Di harap para pembaca semua sudi sudi la membaca ya. Mana yang elok ikut ikut la , mana yang tak elok tu tegur tegur la kita kat sini tau tau tau.

Lots of love!

Continue Reading